atonement

atonement

7.02.2015

ΆΔΡΕΞΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ

     Σας έχει τύχει να κάνετε όνειρα ; Εμένα αυτό μου συμβαίνει καθημερινά ! Όχι όνειρα τύπου να κοιμάμαι και να βλέπω πως πετώ , αλλά όνειρα από αυτά που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα έστω και για μια στιγμή ! Μια στιγμή που για κάποιους μπορεί να μη σημαίνει τίποτα και για σένα να είναι τα πάντα...! Καμιά φορά πρέπει να αρπάζουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται χωρίς να κάνουμε προβλέψεις για το τι θα γίνει μετά ! ΆΔΡΕΞΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ !  Για λίγο μη σκέφτεσαι το μετά και σκέψου το τώρα .....!
     Κανείς δε λησμονεί κάτι που έκανε αλλά όλοι καμιά φορά βρισκόμαστε σε στιγμές που αναρωτιόμαστε "Γιατί δεν το έκανα αυτό;" ή "Γιατί δεν το είπα αυτό;", κι αυτό πολλές φορές μας στοιχειώνει . Πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει ή να είχαν ειπωθεί δεν έγιναν και δεν ειπώθηκαν ποτέ , μόνο και μόνο από φόβο για το τι θα συμβεί μετά ! Αυτό το μετά μας έχει καταστρέψει ! Αν δεν κάνεις κάτι τώρα το μετά δε θα συμβεί ποτέ....! Κι αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι .... Πρέπει να τολμήσεις , να φανείς δυνατός . Τίποτα στις μέρες μας δεν είναι πια δεδομένο , όλα παρερμηνεύονται και υπάρχει παντού γύρω μας μια συνεχής προπαγάνδα η οποία εξαπλώνεται σαν ιός από κει που δεν το περιμένεις . Γι αυτό μη φοβάσαι να τολμήσεις !
       Αν  γνωρίζεις πραγματικά τι θέλεις μη φοβάσαι να το πεις ή να το δείξεις ! Μη φοβάσαι να πεις σ' αγαπώ, μη φοβάσαι να αισθανθείς, μη φοβάσαι για το μετά ζήσε στο τώρα γιατί το μέλλον είναι αβέβαιο ! Οι στιγμές που δημιουργείς και οι αποφάσεις που παίρνεις δεν μπορούν να αλλάξουν . Γι αυτό μην γκρινιάζεις και μη μετανιώνεις για κάτι που δεν έκανες ή ακόμη και για κάτι που έκανες με τη δική σου βούληση . Να είσαι πάντα ο εαυτό σου και να ξέρεις πως γι αυτό θ' αγαπηθείς  , γιατί είσαι μοναδικός .

No comments: